Kl.18.00: Oppdrag Dory. Sensur: 6 år.
Disney Pixars "Oppdrag Dory" gjenforener vår alles favoritt; den glemsomme blå kirurgfisken, Dory, med vennene hennes Nemo og Marlin på søken etter svar om fortiden hennes. Hva husker hun? Hvem er foreldrene hennes? Og hvor lærte hun å snakke "hvalsk"?

Se trailer her.

Kl.20.00: Cave. Sensur 15 år.
HØSTENS STORE NORSKE ACTIONTHRILLER!

"Strålende og søkkvåt spenning" - VG, terningkast 5
"En perle av en grøsser" - Stavanger Aftenblad, terningkast 5
"Noe av det aller, aller beste som er laget av så unge filmskapere her til lands, noensinne" - Kinomagasinet, terningkast 5

Actionthrilleren CAVE omhandler tre norske eks-soldater - Charlotte, Adrian og Viktor - som har satt seg som mål å være de første menneskene som kommer seg levende gjennom et uutforsket grottesystem i et øde fjellmassiv. Fulle av eventyrlyst tar de fatt på den krevende nedstigningen, uvitende om marerittet som venter dem nede i det trange, mørke dypet.

Tre av Norges mest talentfulle unge skuespillere bekler hovedrollene i denne spenningsfilmen: Heidi Toini (Staying Alive, Sensommer, Nobel), Mads Sjøgård Pettersen (Upperdog, Nord, Villmark 2) og Benjamin Helstad (Kongen av Bastøy, Engelen, Kampen om tungtvannet).

CAVE er skrevet og regissert av fenomenet Henrik Martin Dahlsbakken (Å vende tilbake, Sensommer), som er i ferd med å etablere seg som en av Norges mest produktive og eklektiske filmskapere.

Se trailer her.

Kilde: www.bygdekinoen.no