Kl.18.00: Sauen Shaun (for alle)
Kinofilm med den kule sauen Shaun fra de britiske animasjonsmesterene hos Aaardman Animations, tidligere kjent for bl.a. "Wallace & Gromit" og "Flukten fra hønsegården".

Shaun er en smart og rampete sau som bor sammen med flokken sin, under tilsyn av bonden og Blitzer, en velmenende men lite effektiv gjeterhund.

Til tross for Shauns innsats har livet på gården blitt rutine og Shaun pønsker ut en utspekulert plan --- en fridag!

Men man skal være forsiktig med hva man ønsker seg. Shaun roter det til da hans rampestrek gjør at bonden blir innelåst i en campingvogn, og det blir ikke bedre når den plutselig ruller av sted mot storbyen.

Shaun og flokken bestemmer seg for å dra fra gården og forsøke å redde ham. Det blir starten på et stort og spennende eventyr med masse morsomme påfunn på veien.
 
Kl. 20.00: Insurgent (11 års grense)
I The Divergent Series: Insurgent blir situasjonen stadig mer dramatisk for Tris mens hun leter etter allierte i ruinene av et futuristisk Chicago. Tris (Woodley) og Four (James) er nå på flukt fra Jeanine (Winslet), lederen for den maktsyke eliten av Lærde. I en kamp mot klokka må de finne ut hva Tris sin familie ofret livet for å beskytte, og hvorfor lederne av de Lærde er villige til å gjøre hva som helst for å stoppe dem.

Hjemsøkt av sine tidligere valg, men desperat etter å beskytte sine nærmeste, står Tris, med Four ved sin side, foran den ene tilsynelatende umulige utfordringen etter den andre i kampen for å avdekke sannheten om fortiden og til syvende og sist hele sin verdens skjebne.

Les mer og se trailere her.