Kl.18.00: Karsten og Petras vidunderlige jul
"Karsten og Petras vidunderlige jul" er en fargerik og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holts populære bøker om de to 5-åringene og deres livlige og underfundige kosedyr frøken Kanin og Løveungen.

Karsten og Petra gleder seg veldig til jul, og sammen med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen teller de utålmodig ned til julaften. Petra er ekstra spent fordi Bassa skal ha valper, og fordi julenissen kanskje kommer inn til henne i år, ikke bare legger gavene utenfor døra slik han pleier. Når morfar forteller at han skal feire julaften på hytta til kjæresten Esther, må de to bestevennene legge en plan for å få ham til å ombestemme seg. Dermed går de i gang med å lage verdens aller-aller-aller beste julestemning.

Kl.20.00: Hobbiten: Femhærerslaget
Den tredje og avsluttende filmen i Hobbiten-trilogien, bygget på den verdenskjente historien fra Ringenes Herre-forfatteren J.R.R. Tolkien.

Den siste filmen i trilogien, Femhærerslaget, er den episke avslutningen av eventyret om Bilbo Lommelun, Thorin Eikenskjold og reisefølget av dverger. Ved å kreve tilbake sitt hjemland fra dragen Smaug, slapp de en dødelig og fryktelig kraft ut i verden. En rasende Smaug lot sitt sinne gå utover de uskyldige innbyggerne I Langsjøby.

Besatt av den gjenkrevde skatten ofrer Thorin vennskap og ære for å omfavne mest mulig av den. Bilbo må ta farlige og desperate valg når han prøver å snakke Thorin til vett, men den største faren ligger foran dem. Ukjent for alle, bortsett fra trollmannen Gandalv den Grå, har fienden Sauron sendt en armé av orker i et snikangrep på Ensomfjellet.

Mens mørket vokser som et resultat den eskalerende konflikten, må rasene dverger, alver, mennesker bestemme seg - samle seg eller bli knust. Bilbo kjemper både for sitt eget og sine venners liv i det episke Femhærerslaget - Midgards skjebne hviler på deres skuldre.

Se trailere her.