Kl. 18.00: Operasjon Arktis.
Filmen inneholder dramatiske scener og truende situasjoner som kan virke skremmende på de yngste. Filmen får derfor 7-årsgrense.

Vinterstormen raser over Svalbard og drivisen kapsler inn Halvmåneøya. Midt i dette isødet står tre barn: 13- årige Julia og hennes to småsøsken, tvillingene Ida og Sindre på 8 år. Helt alene. De er havnet der ved en skjebnesvanger feil. Ingen vet at de er der. De vet ikke engang selv hvor de er. Og på det norske fastlandet leter foreldre og politi desperat etter barna, uvitende om at det bokstavelig talt er et hav imellom dem.

Kl. 20.00: The Hunger Games: Mockingjay part 1
Frarådes barn under 11 år. 
Filmen har en dyster stemning og skildrer krigshandlinger og et dramatisk overfall.

The Hunger Games-serien fortsetter sin verdensomspennende triumfferd med The Hunger Games: Mockingjay Part 1. I denne, den tredje filmen i serien, finner vi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i District 13 etter at hun i Catching Fire ga de årlige lekene det endelige dødsstøtet. Under president Coins (Julianne Moore) lederskap og med sine fortrolige venner som rådgivere, utnytter Katniss sin nyvunne makt og innflytelse når hun må slåss for å redde både Peeta (Josh Hutcherson) og en nasjon som er i ferd med å samle seg i beundring over hennes mot.

Les mer og se trailere ved å trykke her.