Kl. 18:00 - Lille, Ville, Krokodille (6 år)
I filmen møter vi Hector som er en middelmådig showman som drømmer om å slå gjennom i showbiz, og i jakten på sitt neste store nummer finner han Lille Ville forlatt bakerst i en dyrebutikk. Den lille krokodillen viser å være veldig spesiell, fordi han kan synge. Hector prøver å trene opp Ville til å bli stjernen i hans neste show – men det ingen kunne forutse var at Ville har sceneskrekk. Hector inngår en dårlig avtale i søket etter suksess, som innebærer at han mister huset sitt. Han forlater Ville på loftet, og etter en stund flytter det inn en ny familie. Dette blir starten på en historie om et usannsynlig vennskap.

Regi: Josh Gordon, Will Speck
Språk:
Produksjonsår: 2022
Skuespillere: Shawn Mendes, Constance Wu, Javier Bardem, Scoot McNairy
Sjanger: Eventyr /Komedie /Familiefilm /Musikal /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1t. 45min.
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år.
Denne filmen har en lys og humoristisk grunnstemning. Den inneholder enkelte dramatiske scener med noe nifse elementer. Filmen får derfor aldersgrense 6 år.

Trykk her for å kjøpe billett på forhånd.

Kl. 20:00 - Smile (15 år)
Etter å ha bevitnet en bisarr, traumatisk hendelse som involverte en pasient, opplever Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) stadig skremmende hendelser hun ikke har noen forklaring på. En overveldende terror er i ferd med å innta livet hennes, og Rose tvinges til å konfrontere sin trøblet fortid for å overleve og flykte fra den nye, grusomme virkeligheten.

Regi: Parker Finn
Språk:
Produksjonsår: 2021
Skuespillere: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan
Sjanger: Horror /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1t. 55min.
Aldersgrense med begrunnelse: 15 år.
Denne filmen har en gjennomgående angstskapende stemning. Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Trykk her for å kjøpe billett på forhånd.

Trykk her for mer informasjon om Bygdekinoen i Herøy.