Det blir vist to filmer hver torsdag det skal være bygdekino. Kommende torsdag blir det "Mormor og de åtte ungene" og "Pionér" 

"Mormor og de åtte ungene" kl. 18.00 
"Mormor og de åtte ungene" er historien om Mona på 7 år og familien hennes som får overraskelsesbesøk av Mormor som i all hemmelighet har reist fra gamlehjemmet. Så blir familiens lastebil borte - og sammen legger Mona og Mormor ut på tur i byen, på jakt etter tyven.

Omtale  Trailer

"Pioner" kl. 20.00
"PIONÉR" er en thriller fra starten av det norske oljeeventyret. Store forekomster av olje og gass er funnet på norsk sokkel og norske myndigheter ønsker å føre dem i land via en rørledning på 500 meters dyp. Yrkesdykkeren Petter er besatt av tanken på å være den første på bunnen. Sammen med broren Knut har han den disiplin, styrke og eventyrlyst som trengs til å ta på seg verdens desidert farligste oppdrag. En tragisk ulykke vender imidlertid alt på hodet og sender Petter ut på en reise hvor han gradvis mister oversikt over hvem som trekker i hvilke tråder. Jo nærmere Petter kommer sannheten, jo mer går det opp for ham at også hans eget liv står i fare...

Omtale  Trailer

De neste kinodagene
Det skal være bygdekino i Herøy torsdag 17. oktober, torsdag 14. november og den siste før jul blir torsdag 12. desember. 

Om bygdekinoen
Bygdekinoen er et film & kino-tilbud til steder som ikke har egen, fast kino. Bygdekinoen har eget mobilt utstyr og viser film i alle typer lokaler. I likhet med landets øvrige kinoer viser Bygdekinoen digitale filmer. Kinoen tilbyr også 3D-filmer.

- Jeg søkte om bygdekino og nå blir det fire ganger før jul. Det blir spennende å se om dette er noe av interesse her i Herøy, sier rektor Lars Olav.

Les mer om bygdekinoen her