Kl. 18:00 - Richard Storken og den mystiske juvelen (6 år)
Richard, en eventyrlysten spurv oppdratt av storker, overvintrer i Nord-Afrika der han møter den gatesmarte Samia og hennes spurvegjeng, som holdes fanget av den grådige og nådeløse påfuglen Zamano. Spurvenes eneste vei til frihet går gjennom å løse en gåte og bringe Zamano den mytiske juvelen. Sammen med sine vindskeive venner Olga og Kiki, legger Richard ut på en actionfylt ferd for å frigjøre spurvene fra Zamanos klør. På veien får han nye venner – men også et nytt syn på seg selv. RICHARD STORKEN OG DEN MYSTISKE JUVEL er en fengslende fabel som ikke bare viser oss kraften i samarbeid, men også de enorme ressursene som ligger i dobbelt identitet. Richard lykkes, ikke fordi han er en spurv, og ikke fordi han er oppdratt som stork, men fordi han er begge deler: en spork som kombinerer det beste fra to verdener.

Regi: Mette Tange og Benjamin Quabeck
Språk:
Produksjonsår: 2023
Skuespillere:
Sjanger: Animasjon /Familiefilm /
Nasjonalitet: Norge
Lengde: 1t. 25min.
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år.
Noen kortvarige, truende og dramatiske scener som kan virke skremmende på de aller yngste, gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Trykk her for å kjøpe billett på forhånd.

Kl. 18:00 - Guardians of the Galaxy Vol.3 (12 år)
I Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol. 3” ser våre kjære utskudd litt annerledes ut. Peter Quill, som fortsatt sørger over tapet av Gamora, må samle gjengen til ett siste oppdrag for å beskytte en av deres egne og kjempe mot en ny, ukjent fiende. Et oppdrag som kan bety slutten for Guardians slik vi kjenner dem.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 er skrevet og regissert av James Gunn, med Chris Pratt, Zoë Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, samt Vin Diesel som Groot, Bradley Cooper som Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Maria Bakalova og Will Poulter som fan-favoritten Adam Warlock. Kevin Feige er produsent og D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt og Sara Smith er ansvarlige produsenter.

Regi: James Gunn
Språk:
Produksjonsår: 2023
Skuespillere: Chris Pratt, Zoe Zaldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Karen Gillian, Pom Klementieff
Sjanger:
Nasjonalitet: USA
Lengde: 2t. 29min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne filmen inneholder intense scener med actionvold og skremmende skikkelser. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers får filmen aldersgrense 12 år.

Trykk her for å kjøpe billett på forhånd.

Trykk her for mer informasjon om Bygdekinoen i Herøy.