Herøy frivilligsentral har i samarbeid med foreningen Møtestedet etablert en møteplass med kafé og bruktbutikk i Fellesstua i Karolineveien 26. 

Påmelding
Bruktbutikken og kafeen blir åpen mellom klokka 12 og 15 med påmelding på grunn av smittevernregler i forbindelse med koronapandemien.

- Det blir mulig å være der i 50 minutter med en pulje klokka 12, neste klokka 13 og siste klokka 14. Vi må smittevaske mellom hver pulje og trenger derfor 10 minutter til dette. Vi er tre i komiteen og kan derfor ha bare 7 innom i hver pulje. De som ønsker å komme må derfor melde seg på til meg på sms til 960 44 774. Dere kan også ringe å sjekke om det er plass dersom dere finner ut at dere ønsker å ta dere en tur innom, sier Budesa.

Jelena forteller at det i tillegg til bruktbutikk med salg av klær og sko til damer også blir enkel servering av god og rimelig mat fra kafeen.

- Inntekten av salget går til Vipps-nummeret til foreningen Møtestedet. De skal bruke pengene til å arrangere en konsert for herøyfjerdingene når man har fått kontroll på koronaviruset, sier Jelena.