Herøy frivilligsentral har i samarbeid med foreningen Møtestedet etablert en møteplass med kafé og bruktbutikk i Fellesstua i Karolineveien 26. 

Tidligere har det vært bruktbutikk og kafé hver 14. dag, men nå blir det slike arrangement en gang i måneden, med unntak av juli. 

Påmelding
Bruktbutikken og kafeen blir åpen mellom klokka 12 og 15 med påmelding på grunn av smittevernregler i forbindelse med koronapandemien.

- Det blir mulig å være der i 50 minutter med en pulje klokka 12, neste klokka 13 og siste klokka 14. Vi må smittevaske mellom hver pulje og trenger derfor 10 minutter til dette. Vi er tre i komiteen og kan derfor ha bare 7 innom i hver pulje. De som ønsker å komme må derfor melde seg på til meg på sms til 960 44 774. Dere kan også ringe å sjekke om det er plass dersom dere finner ut at dere ønsker å ta dere en tur innom, sier Budesa.

Jelena forteller at det i tillegg til bruktbutikk med salg av klær og sko til damer også blir enkel servering av god og rimelig mat fra kafeen.

- Inntekten av salget går til Vipps-nummeret til foreningen Møtestedet. De skal bruke pengene til å arrangere en konsert for herøyfjerdingene mot slutten av året når man forhåpentligvis har fått kontroll på koronaviruset, sier Jelena.

Trenger flere frivillige
Jelena Budesa kommer også med et ønske om at flere frivillige kan tilby seg å hjelpe til med arrangementet.

- Jeg er spent på om vi lykkes med dette tiltaket og håper at folk melder seg på og kommer innom, avslutter Budesa.