Bruktbutikk og kafé på Fellesstua er avlyst, men det blir mottak av sko og klær til damer

Kafe og bruktbutikk Fellesstua_avlyst

På grunn av nye nasjonale bestemmelser i forbindelse med Covid-19 må den planlagte oppstarten av bruktbutikk og kafé på Fellesstua lørdag 27. mars avlyses. Det blir imidlertid mottak av sko og klær som planlagt onsdag 24. og fredag 26. mars.

Herøy frivilligsentral ønsker i samarbeid med foreningen Møtestedet å etablere en møteplass med kafé og bruktbutikk i Fellesstua i Karolineveien. Planen er at dette skal arrangeres annenhver lørdag. Som følge av at Regjeringen innfører strengere nasjonale tiltak fra 25. mars må dessverre oppstarten lørdag 27. mars avlyses.

Kan levere inn klær og sko til damer
Onsdag 24. og fredag 26. mars 2021 kan folk levere klær og sko til damer mellom klokka 16 og 18 på Fellesstua. 

- Jeg ber om at det som folk leverer er i god stand. Vi kommer tilbake til når oppstarten blir, men forhåpentligvis kan vi komme i gang like etter påske, sier Jelena Budesa.

Jelena forteller at det i tillegg til bruktbutikk med salg av klær og sko til damer også blir enkel servering fra kafeen med rimelige priser. Inntekten av salget skal gå til Vipps-nummeret til foreningen Møtestedet. De skal bruke pengene til å arrangere en konsert for herøyfjerdingene mot slutten av året når man forhåpentligvis har fått kontroll på koronaviruset.

Trenger flere frivillige
Jelena kommer også med et ønske om at flere frivillige kan tilby seg å hjelpe til med arrangementet når det kommer i gang.

Foto er hentet fra da formannskapet var på befaring på Fellesstua i oktober 2020.

Markering av frivillighetsdagen 2020_Jelena
Jelena håper folk leverer inn dameklær og sko til bruktbutikk onsdag og fredag denne uka.

Annonser