Saken det dreier seg om er Reidars komposisjon ”Brudemarsj fra Herøy”, som allerede har blitt brukt i flere bryllup både i Norge og i utlandet. Dette til tross for at det bare er to år siden premieren med Livslenka der brudemarsjen er hentet fra. Livslenka inneholder 15 sanger og her samarbeidet Reidar med den store nord-norske lyrikeren Helge Stangnes.Innslaget med "Brudemars fra Herøy" blir sendt fra klokka 09.30 mandag morgen.

Livslenka var kommunens bestillingsverk til 150-årsjubileet i 2012 og gikk for fulle hus med tre utsolgte forestillinger.

- Jeg synes jo det er utrolig artig at brudemarsjen blir brukt i ordentlige bryllup.Jeg hadde for så vidt en tanke om at den skulle kunne fungere i bryllup når jeg arbeidet med denne sangen. Jeg kunne kalt den bare ”Brudemarsj”, men jeg valgte å kalle den for ”Brudemarsj fra Herøy” for at folk skulle vite hvor den kommer fra, og også som PR for egen kommune, sier Reidar Moursund i en kommentar.

- ”Brudemarsj etter Reidar Moursund” var aldri noe alternativ, humrer Reidar.

- At man kan oppleve noe sånt som dette er jo takket være politikerne som trodde på prosjektet og bestilte det, arrangementskomiteen som stod på og satte det opp, og alle som øvde og var med og gjorde oppsetningene mulig, avslutter Moursund.