Vi stilte med 12 spillere i Bodø. Patrick Gullesen gjorde ei veldig bra turnering med hele fire 2.plasser. I to av finalene taper han for en spiller som han slår to ganger ellers i helga, så det er veldig små marginer som skiller. Jonas Gullesen fikk to 3.plasser etter mye bra spill.

Lise Grande kom på 3.plass i både damer A og B, kun slått av svenske spillere i begge klasser. Spilte forøvrig også meget bra i herrer eldre junior og gikk ut i mellomspillet med minst mulig margin mot han som til slutt ble nr. 3 i klassen. Alle spillerne våre som stilte i den klassen (Lise, Helene, Marianne og Ole Johnny Grande) gikk videre fra innledningen, men møtte god motstand i sluttspillet.

- Jeg er fornøyd med at ungdommene spiller bedre og bedre, sier trener Inge Brunsvik.

I seniorklassene møtte vi mye sterk motstand, spesielt fra svenske og finske spillere. Resultatmessig ble det en opptur med seier til Inge Brunsvik i herrer C, med Anders Brunsvik på 5.plass i samme klasse.

Ellers røk vi ut enten i puljespill, eller i starten av sluttspillet i de andre seniorklassene. Som en ekstra bonus vant Torkjell sjåførklassen i overlegen stil.

Kommende turnering
Neste på programmet for oss nå er NM for yngre i Bodø 21.- 23. mars, før sesongen avsluttes med nord-norsk mesterskap på Mo i Rana siste helg i april.

Tekst: Inge Brunsvik.