- Bordtennisgruppa i Herøy består av ca. 25 spillere som trener i Herøyhallen, men av forskjellige grunner var det bare 12 spillere fra Herøy som var på turnering i Bodø, sier trener Inge Brunsvik. 

Turneringen i Bodø har navnet ”Regional Cup 2 2012–13” og det var totalt 85 – 90 deltakere.

Pallplasseringer:
- Lise Grande vant klasse damer A og Ana Maria Jakobsen ble på 3.plass i samme klasse. Ana Maria vant klasse damer junior, og disse to skulle møtes i den ene semifinalen i eldre junior, men ble nødt til å trekke seg for å rekke toget. Den andre semifinalen gikk da som finale og det ble da 3.plass til begge våre, sier Inge Brunsvik til Herøyfjerdingen.

- Blant rekruttene så fikk Jonas Gullesen 2. plass i gutter/jenter 10, med storebror Patrick på 3.plass i samme klasse. Patrick leverte mye bra spill i alle klasser og spilte jevnt med eldre spillere som har spilt før og vunnet på tidligere turneringer, fortsetter Inge.

Ole Johnny Grande viste fin fremgang spillemessig og fikk 5.plass i herrer junior som beste resultat denne gangen. Ole Johnny Grande og Bond Tangonsak deltok også i herreklassene, men møtte meget sterk motstand i puljespillet.

På seniorsiden ble det 3.plass til Inge Brunsvik i herrer C som beste resultat. I tillegg så fikk vi 3.plass i double med Inge Brunsvik og Erlend Sjåvik.

Totalt sett så er resultatene noenlunde som forventet, vi gleder oss stort over at de yngre spillerne som viser så stor fremgang fra turnering til turnering, avslutter Inge Brunsvik.

Tekst:   Kine Jeanette Hanssen
Bilder :  Sigurd Sjåvik