Etter at det en periode har vært påmelding til folkebad til kommunalsjef Caroline Asphaug på e-post har kommunen nå fått på plass en bookingløsning der alle som vil delta melder seg på.

Når du kommer inn på nettsiden, velger du bare antall deltakere, dato og hvilken økt du ønsker å delta på. Du trenger ikke å logge inn for å booke en time, men trykker bare på “Fortsett uten å logge inn”. Deretter fyller du ut feltene med navn, telefonnummer og e-post. Alle som booker en time, vil motta en bekreftelse på e-post, der de også har muligheten til å kansellere timen hvis det blir nødvendig.

På hver økt kan det delta maksimalt 15 personer, og det er selvfølgelig viktig at man kansellerer timen dersom man blir forhindret fra å delta. For å gi flest mulig anledning til å delta, kan man kun booke timer en uke frem i tid.

Trykk her for å booke time til folkebad i Herøy svømmehall. Tilbudet er gratis.

Linken for å booke time finner dere også på Herøy kommunes hjemmeside under menypunktet Kultur, idrett og fritid - Svømmehallen og i menypunktet Idrett og kultur - Booking folkebad på Herøyfjerdingen.

Når

Tirsdag og fredag:
- Første økt: 17.30 -19.00
- Andre økt: 19.00 - 20.30

Lørdag (partallsuker):
- Første økt: 11:00 - 12:30
- Andre økt: 12:30 - 14:00

Folkebadets tilgjengelighet er avhengig av at det er badevakter tilstede. Det kan oppstå situasjoner hvor folkebadet må stenge på grunn av manglende bemanning. 

Regler

  • Sko settes i skostativet i gangen.

  • Alle skal dusje og ta kroppsvask med såpe uten badetøy før de går inn i svømmehallen. Dette bidrar til å opprettholde god hygiene og redusere forurensning i bassenget.

  • I svømmehallen går vi alle sammen. Løping må vente til man er ute av svømmehallen for å unngå ulykker.

  • Si ifra om noe ødelegges slik at ansvarlig får meldt ifra videre til kommunen om dette.