Bokbad i Brasøy

Bokbad i Brasøy_Anne og Tor Martin

Lørdag 30. september kl. 16.00 inviteres det til bokbad i det tidligere bedehuset i Brasøy. Da kommer Tor Martin Leines Nordaas og forteller og leser fra sin siste bok.

Lasse og Ingeborg Aar fra Trondheim kjøpte for noen år siden det tidligere bedehuset i Brasøy. I 2016 åpnet de et lite bibliotek for fastboende og feriefolk slik at de kunne komme å låne med seg bøker hjem. En del av bøkene får de fra Herøy bibliotek. Nå følger de opp med å åpne opp huset sitt for bokbad.

Det er Brasøys egen «bademester» Anne Severinsen som skal lede bokbadet i Brasøy på lørdag. Hun og Tor Martin har etter sigende en god tone og de lover både latter, ettertanke og kanskje en tåre i øyekroken.

Boka som skal presenteres heter «Om og menn» og handler om mannfolk og vennskap.  Dette er forfatterens femte bok.

Forlagets omtale:
I sin femte bok forteller Tor Martin Leines Nordaas om mannfolk og vennskap, fra det mest distanserte til det sårt nære. Selv om dette ikke er en murstein av en bok, vil det ta litt tid å lese den fordi du antagelig ønsker en pause til ettertanke etter de fleste novellene. Måten denne forfatterenskriver på, gjør at ordene treffer følelsessenteret hos leseren, og det kan skje den beste at øyet blir fuktig. Tor Martin Leines Nordaas er en av Helgelands mest leste forfattere, og det er på høy tid at resten av landet også blir kjent med ham.

Arrangør er Brasøy Bok.

Bokbad i Brasøy_Anne og Tor Martin
Tor Martin Leines Nordaas kommer til Brasøy på lørdag for å fortelle og lese fra sin siste bok.

Annonser