Blues og balanse i Husvær

havnomaden_blues
Havnomaden Kajakksenter i Husvær inviterer 21. - 22. august til et eksotisk og kulturelt møte mellom hav og fjell. Dette skjer blant annet ved en konsert med bluesbandet "Ashesh & Nekhvam" fra Himalaya. Men det skjer mye mer denne helgen som har fått navnet "Blues and Balance".
Havnomaden Kajakksenter og "Blues and Balance" setter fokus på møtet mellom ulike kulturer, musikalsk opplevelse og kajakksporten med Helgelands uberørte kystnatur  som et vakkert bakteppe.
 
"I møtet mellom disse kontrastene ønsker vi å stimulere til krativitet, inspirasjon og kunstnerisk utfoldelse".
 
Det skriver Havnomaden Kajakksenter på sine nettsider www.havnomaden.no
 
Dette skjer på Husvær ungdomshus lørdag 21. august.
 
Himalayas beste bluesmusikk
Velkjente Knut Reiersrud har uttalt at Ashech og Nekhvam er helt klart det beste han har hørt av bluesmusikk fra Nepal. Reiersrud har selv spilt på Himalaya Bluesfestival i fjor.
 
Gitaristen i bandet blir omtalt som "Himalayas Jimi Hendrix". Det er en sammelikning som lover mye. Møtet med bluesbandet skjer til ssist lørdag på ungdomshuset, klokken 19.
 
Etter konserten på Husvær ungdomshus fortsetter musikken på Havnomaden Kajakksenter. Blueskonserten arrangeres i samarbeid med Rikskonsertene.
 
Kajakkbygger
Det er imidlertid grønlands-kajakkbygger Anders Thygesen som innleder den spesielle helgen i Husvær med foredrag om havkajakkens historie. Dagen etter deltar Thygesen når det blir ulike kajakk-aktiviteter ved Hanomaden.
 
Her skal Thygesen blant annet ha eskimorulle-oppvisning og rullekurs.
 
Jan Gangdal
Også fjellklatrer og himalayakjenner Jon Gangdal skal holde foredrag på lørdag.  
 
I tillegg skal også Herøys egne "The Øyerts" spille.
 
Det koster 250 kroner å komme inn på ungdomshuset denne lørdagen. Skal du høre mer til bluesbandet på Havnomaden Kajakksenter lørdag kveld koster det 200 kroner.
 
Billettbestilling kan ordnes ved å sende mail til bent@havnomaden.no eller
ringe Bent Skauen på 90 72 71 61 eller 91 38 42 88.
havnomaden_blues
"Ashesh & Nekhvam" er Nepals beste bluesband.

Annonser