"Blomster-Valborg" legger ned

5_valborg_ute111
Fra midten av januar legger ”Blomster-Valborg” ned drifta av Herøy Blomsterhandel, men hun håper at yngre krefter har lyst til å overta. – Ingen varer evig, sier hun. Nå søker eierne etter nye drivere.
- Når jeg nå legger ned er det etter lengre tids overveielser. Egentlig hadde jeg tenkt å slutte til 20års-jubileet i september, men så ble det ikke slik.

Passer godt Nå føler jeg likevel at tiden er inne og det passer godt å gi seg ved årsskiftet, sier Valborg Aalstad til Herøyfjerdingen.

Hun gir seg på topp med en veldrevet butikk og en stor kundegruppe. Derfor mener hun det bør være veldig greit for nye drivere å overta.

Håper noen overtar
- Jeg håper virkelig at noen vil ta over, slik at det fortsatt kan være en blomsterbutikk i Silvalen. Det er jo også en liten garnbutikk i blomsterhandelen, så her er det litt av hvert, sier Valborg.

Hun feiret 20 år med Herøy Blomsterhandel i september, men nå ønsker hun å prioritere tid til seg selv og familien. - Ikke minst barnebarna som jeg alltid har hatt for liten tid til. Selv om jeg har trivdes og hadde flotte år med blomsterbutikken, har det i perioder vært veldig slitsomt, sier Valborg Aalstad.

Søker nye drivere
Kurt Arild Nilssen og Jan Harry Edvardsen representerer eiendomsselskapet Herøysenteret AS som eies av Herøy Sport og Fritid og Elektro og Kjøleteknikk.

De søker nå etter interesserte som kan tenke seg å drive blomsterbutikken videre. Innarbeidet
- Herøy Blomsterhandel disponerer rundt 100 kvadratmeter, har god plass og en innarbeidet kundegrunnlag. Det er bare å drive videre, for det vil hele tiden være behov for en blomsterbutikk i sentrum, sier Kurt Arild Nilssen.

Han ber interesserte drivere om å ta kontakt med ham på telefon 97 03 47 98 eller Jan Harry Edvardsen på telefon 97 97 32 79.

Saken er publisert på Herøy kommunes nettside første gang mandag 22. november.
5_valborg_ute111
Valborg Aalstad legger ned drifta i Herøy Blomsterhandel fra nyttår.
5_valborg_jobber111
- Jeg håper virkelig at noen vil ta over, slik at det fortsatt kan være en blomsterbutikk i Silvalen, sier Valborg Aalstad.

Annonser