"Blomster-Valborg" jubilerer

5_valborg_ute_01
Tirsdag 14. september neste uke er det 20 år siden Valborg Aalstad overtok som driver av Herøy Blomsterhandel. Allerede i dag tyvstarter hun markeringen med gode tilbud. De første 16 årene hadde hun butikk i første etasje i servicebygget.
- Jeg overtok etter Irene Lorentzen 14. september 1990. Hun ønsket å slutte og jeg hadde jobbet hos henne en god stund og syntes dette var spennende å jobbe med, forteller Valborg eller bare ”Blomster-Valborg” for mange.
 
Ettersom hun overtok en allerede innarbeidet butikk arvet hun ikke bare lokalene, men også en god kundekrets.
 
I sorg og glede
Valborg har levd side om side med herøyfjerdingene i både sorg og glede i 20 år og levert blomster til jubiléer og store høytider og kranser til begravelser.
 
Hva er det som får deg til å holde på så mange år?
 
- Det er mange ting. Jeg liker jobben hvor jeg får lov å være kreativ. Jeg liker å skape ting. Dessuten er det fint å kunne gi folk et tilbud så de slipper å dra ut av kommunen, sier hun.
 
Garnkrå’a
For tre år siden åpnet hun ”Garnkrå’a” i en del av butikken og det har gitt henne flere bein å stå på.
 
- I perioder er det voldsomt trykk på blomster, spesielt til høytider og da må en stå til tjeneste nærmest døgnet rundt.
 
Men så er det roligere perioder og da er det fint at ”Herøyvotten” har slått så godt an. Det er voldsom etterspørsel etter votten og når det er litt rolig med blomstersalg får jeg strikket votter, smiler den blide damen i Herøysenteret.
 
Gode tilbud
Men nå er det 20års-jubileum, både denne og neste uka. Da slår hun til med gode tilbud på orkidéer.
 
- Jeg har fått kjempetilbud fra Primaflor og har mange supre orkidéer i butikken. De har jeg gode tilbud på både denne og neste uke, sier ”Blomster-Valborg” og legger til at hun vurderer å utvide åpningstiden neste uke.
 
- Det får vi komme tilbake til, avslutter hun. Det er fire år siden hun flyttet inn i Herøysenteret.
5_valborg_ute_01
Valborg Aalstad i Herøy Blomsterhandel jubillerer både denne og neste uke.
5_valborg_jobber
I 20 år har Valborg Aalstad levert blomster til jubiléer og store høytider og kranser til begravelser.

Annonser