- Jeg håper at kundene setter pris på at vi investerer rundt to millioner kroner i en enda bedre butikk og at vi skaper en arbeidsplass som er trivelig for de ansatte.

Kaffe og kake Det sier kjøpmann Arild Grønbech på Tenna.

Torsdag morgen klokken åtte åpner han butikken og utpå formiddagen kommer det kake på bordet i anledningen overgangen til Spar.

Det skyldes at ICA, i følge Grønbech, legger ned mange steder i landet og i stedet satser alt på Rimi.

Største innkjøps-systemet - Vi måtte finne en paraply for den videre drifta og har jobbet med dette det siste halvåret.

Og endte opp med Spar og dermed er vi med i det største innkjøps-systemet i landet.

Det utvalget vi ønsker Samtidig gir Spar oss muligheten til å ha det vareutvalget som vi mener vi bør ha, og også kunne tilpasse tilbudet etter lokale forhold.

Det betyr at vi nå har et sortement som er enormt stort. Utvalget er større og prisene bedre, konkluderer Arild Grønbech.

Kjøpmannshuset Butikken på Tenna er dermed kommet inn under paraplyen ”Kjøpmannshuset” som opererer med et grunn-sortement.  

- Så kan vi utvikle dette videre. Alle varene er tydelig markert over hyllene, sier han.

Nye og spennende varer De som har vært innom butikken de siste ukene kan ikke ha unngått å legge merke til forandringene.

Det meste er nå kommet andre steder og nye og spennende varer er kommet inn.

Innvier salatbar og varmedisk Til torsdag skal en (foreløpig ubrukt) salatbar innvies med allskens herligheter, og like ved kommer det en varmedisk med ulike varme retter.

Det er bare å ta med seg.

- Alle velkomne innom - Jeg reklamerer ikke med åpningen, fordi asfalteringen av parkeringsplassen dessverre også vil skje torsdag. Dette skulle egentlig vært gjort mandag.

Men alle er velkomne innom for å se den nye butikken vår, avslutter Arild Grønbech.