- Det er lovet finvær søndag 18. august, der det nok en gang er gudstjeneste i Sandvær bedehus kl. 15.00. Hurtigbåten er bestilt til anløp Flostad kl. 13.55, så alle som har lyst til å bli med til Sandvær kan bare møte opp på kaien. Har man egen båt, da kan søndagsturen gå til Sandvær, skriver sokneprest Gunver Birgitte Nielsen til Herøyfjerdingen.

- Fra brygga på Sandvær er det bare en kort tur opp til bedehuset, der organist Nikolai Sudenko vil spille på det gamle trampeorgel, så salmesang og gudstjeneste for mange vil bringe fram minner om livet på Sandvær i tidligere tider. Jeg vil som vanlig prøve å sette fokus på livet vi lever med hverandre i dag og ofringen går til Sandvær bedehus.

- Menigheten på Sandvær vil ha kirkekaffen klar til alle som kommer, men Sandvær er også kjent for mange fine turløyper. Så med gudstjeneste, kos, kaffe og en særegen naturopplevelse er Sandvær verdt et besøk for alle – herøyfjerdinger med familierøtter på øya så vel som for turister og andre besøkende, avslutter Nielsen.

Foto: Nikolai Sudenko