I april 2022 etablerte Kristina Stoniene butikken Kristina_boutique i underetasjen på Herøysenteret. Tidligere har det vært sportsbutikk og fram til Kristina tok over var det Lenas klær som holdt til i de samme lokalene. I sommer var det slutt for butikken Kremmarhuset i etter at innehaver Mariann Edvardsen hadde drevet butikken i hele 29 år. Nå signaliserer Kristina at det også kan være slutt for hennes butikk dersom ikke flere kunder benytter seg av den.

I et innlegg på sin Facebook-side gir hun uttrykk for hun trenger hjelp for å berge butikken. Hun forteller at hun har prøvd mange ting og blant annet åpnet nettbutikk, men sier at denne trenger litt tid før den gir inntekter. Hun ønsker ikke å gi opp, men signaliserer at butikken nå sliter økonomisk og at hun derfor må vurdere å stenge butikken dersom ikke omsetningen blir bedre. Lite inntekter fører også til at hun ikke kan ta inn så mye varer som tidligere og nå ber hun folk om hjelp til å berge butikken.

Blitt litt bedre
Kristina forteller at har blitt litt bedre etter at hun skrev innlegget, men håper selvsagt at flere stikker innom og ser hva hun har i butikken. Hun reklamerer også for sin nettbutikk og sier at folk også kan bestille noe der og hente det i butikken, eller få det tilsendt. Dersom de får problemer med noe kan de også ta kontakt med henne. 

Hun forteller at hun har klær, sko og turklær til både damer, herrer og barn og også litt annet forskjellig i butikken. Så får vi bare håpe at herøyfjerdinger og andre finner veien til butikken eller nettbutikken Kristina_boutique slik at det fortsatt kan være butikk i lokalene.

Kristina-boutique kan også følges på Instagram.