I Herøyhallen er det mange ulike frivillige grupper som oppbevarer utstyr som de benytter til treninger. Dessverre skjer det av og til at ubudne gjester tar seg til rette og forsyner seg av treningsutstyret. Det er selvsagt kjedelig at frivillige lag og foreninger som driver storstilt dugnad gjennom hele året skal bruke penger på slike forhold.

Respekt for andres eiendom
Leder i Herøy Innebandy, Geir Fossum, sier til Herøyfjerdingen at han er overgitt over at folk ikke respekterer andres eiendom.

- Vi gikk til innkjøp av en putekasse som passer ideelt til utstyret vi bruker. Da vi har opplevd hærverk tidligere på utstyr, valgte vi å låse denne putekassen med hengelås. Det ser ikke ut for at det nytter. Noen har brutt opp kassen og den er nå ødelagt. For det første koster dette oss penger, for det andre blir jeg mildt sagt overgitt at folk ikke har respekt for andres eiendom, sier Fossum.

Vurdert anmeldelse
Vi har vurdert å politianmelde forholdet, men fant egentlig ut at lovens arm nok har viktigere ting å foreta seg enn å etterforske innbrudd i en putekasse. Vi synes likevel at dette er alvorlig og begynner å bli dyktig lei av at dette skjer gang på gang. Neste gang blir vi derfor å anmelde eventuelt hærverk. Vi har tidligere også opplevd at låsen og lenken på målene har blitt brutt opp, avslutter Geir Fossum i Herøy Innebandyklubb.