Bedrifter på Herøy viser sitt mangfold gjennom felles julekurv

Bedrifter går sammen om julekurv_Mariann med kurv 2020

Over 20 bedrifter i Herøy har gått sammen om felles annonsering i førjulstida for å vise sitt mangfold. I den forbindelse trekkes det en stor julekurv 20. desember 2020.

Dette er andre året butikker og andre bedrifter i Herøy går sammen for å vise fram det varierte og assosierte utvalget man finner lokalt. 

I år som i fjor er det Mariann Edvardsen ved Kremmarhuset i Herøysentret som er initiativtaker. Hun forteller om svært stor oppslutning til årets annonsering.

- Alle bedrifter som er med på dette opplegget har gitt en gevinst til en felles julekurv som skal trekkes den 20. desember. Hver gang man handler på en av de lokale butikkene eller en av de andre virksomhetene kan man skrive navnet sitt i ei bok for å være med på trekningen. For de bedriftene som ikke har kundemottak blir kunder skrevet opp av virksomheten. Alle bøker blir samlet inn den 20. desember og det blir da trukket ut en vinner av en stor julekurv som står på Brygga. På grunn av at det ble med så mange bedrifter i år, blir det også trukket ut flere andre premier, sier Mariann Edvardsen. 

Herøy Næringsforening 206x50-II.jpg

Bedrifter går sammen om julekurv_Mariann Edvardsen
Initiativtaker Mariann Edvardsen viser her fram deler av fjorårets julekurv. (Arkivbilde fra 2019)

Annonser