Bedrifter på Herøy viser sitt mangfold gjennom felles julekurv

Bedrifter går sammen om julekurv_Mariann Edvardsen

Mange butikker og bedrifter i Herøy har gått sammen om felles annonsering i førjulstida for å vise sitt mangfold. Nå håper de at folk kommer innom for å slå av en prat og se på hva de kan tilby.

- Alle bedrifter som er med på dette opplegget har gitt en gevinst til en felles julekurv med en samlet verdi på kr. 7000,- som skal trekkes den 22. desember, sier initiativtaker Mariann Edvardsen på KremmArhuset.

På alle butikker som er med på opplegget og som har faste åpningstider er det satt opp en trim og besøkskasse der alle som vil kan skrive navnet sitt og være med i trekningen av den flotte julekurven.

- Poenget med denne besøkskassen og konkurransen er at vi ønsker at folk skal komme og se hvem vi er og hvor vi holder til. Det er ikke slik at man trenger å kjøpe noe for å stikke innom, men vi ønsker like mye at folk bare stikker innom og tar en prat. Man kan på denne måten treffe naboer og andre for å slå av en prat eller smake på smaksprøver eller se på hva vi har i butikkene, sier Edvardsen.

Edvardsen opplyser at kassene som er plassert ut har fått navnet trim- og besøkskasse for at de som vil også kan få seg litt trim med å sykle eller gå til butikkene, men at dette selvsagt er helt frivillig.

Ønsker besøk
- På grunn av at det ikke er alle som er med på kampanjen som ikke har faste åpningstider er det ikke plassert ut kasser på alle bedriftene.

- Vi ønsker rett og slett at folk skal komme seg litt ut og få sett hva vi har. Mange sliter også i førjulstida og er mye alene og vi håper at de kan komme seg litt ut for å slå av en prat eller ta en kaffekopp, pepperkake eller en gløgg.

- Jeg har i mange år håpet at vi skal få i stand et samarbeid i handelsstanden i Herøy og dette er initiativ for å gjøre hverandre gode, avslutter Edvardsen.

Trim- og besøkskassene er satt opp på følgende steder på Herøy:
Herøy Bil & Maskin, Spar, Coop Prix, Torids Frisør, Brygga, Lenas Klær, KremmArhuset, Mix, Monter, Etcetera og Coop Seløy. Man deltar i konkurransen ved å skrive navnet sitt i boka som ligger i kassene.

Det blir trukket en vinner blant alle som har deltatt den 22. desember 2019.

Layout 1
Her er annonsen for alle som er med på opplegget.
Bedrifter går sammen om julekurv_Mariann Edvardsen
Initiativtaker Mariann Edvardsen viser her fram en del av det som er innholdet i julekurven som skal få en vinner 22. desember.

Annonser