Fredag kveld bør du ta turen innom forsamlingshuset Valhall på Seløy. Gjennom mange år har det vært en tradisjon at Hans Inge Fagervik holder konsert på Valhall om sommeren, og for svært mange er dette blant årets høydepunkter.

I fjor samlet konserten så mye folk at det ikke var plass for alle innendørs. Konserten ble derfor holdt for vidåpne dører slik at alle skulle få den med seg.

Loddsalg
Lill Ann Eide opplyser at det blir fri inngang med gratis kaffe og kaker og loddsalg til inntekt for Valhall.

- Premiene er gitt av private og bedrifter, sier Lillan Eide til Herøyfjerdingen.

Basaren og konserten begynner fredag 19. juli kl. 18.00

Fakta
Hans Inge Fagervik er fra Seløy i Herøy og er en norsk gitarist og låtskriver. Han er nå bosatt på Færvik på Tromøy i Arendal.

Fagervik er engasjert i Maritastiftelsen med sitt prosjekt Rock mot Rus og er mannen bak den populære sangen Farvel, Marita. Fagervik feiret 30 år som artist med å gi ut sitt musikkalbum nr. 15 i 2005. Han er kjent for sitt store sosiale engasjement, og har fått takkebrev fra forskjellig hold, som ANC for sangen om Mandela, fra Paven for sangen om Mor Teresa og fra Landmineaksjonen for sangen My World. Han har også fått en rekke priser og utmerkelser.

Fagervik holder opptil 150 konserter i året, og er derfor en av de norske artister som turnerer mest.
Kilde: Wikipedia

Merete Haslund har også hatt en allsidig musikalsk karriere med egne prosjekter, i tillegg til koring for bl.a. Erik Bye, Bjørn Eidsvåg, Carola, Karoline Krüger og Hans Inge Fagervik. I 2008 turnerte Merete med den internasjonalt kjente gospelartisten Andrae Crouch – en mann som har jobbet med både Michael Jackson og Madonna.
Kilde: www.meretehaslund.no