Tema for arrangementet er barnekultur og det blir framført barnesanger som spenner fra Astrid Lindgren til Melodi Grand Prix jr.

Reidar Moursund har med seg flest av de yngste elevene denne gangen der det etter planen skal framføres åtte barnesanger.

Konsert med 13 elever
- Det blir en blanding av gammelt og nytt. Mens noen av sangene er kjente og kjære for de fleste vil vi også framføre noen sanger av nyere dato. Fra kulturskolen blir det faktisk en liten avdeling med 7-8 sanger, med andre ord en liten konsert i arrangementet med så mange som 13 elever involvert.Jeg vil spille gitar til noen av sangene mens resten blir framført til playback der jeg har spilt inn musikken på forhånd, sier kulturskolerektor Reidar Moursund.

Utstilling og lån av bøker
Biblioteket vil også ha en utstilling av bøker for alle aldersgrupper under arrangementet og det blir også anledning til låne seg julebøker.

Arrangementet er gratis og arrangørene håper selvsagt at riktig mange finner veien til bibliotekets lokaler i Herøy skole. Biblioteket har inngang fra parkeringsplassen som ligger mot Fagervika.

Emma Olsen Roan (9) skal blant annet synge sangen "Du stod der å lo" som er hentet fra MGPjr-finalen i høst. Denne innspillingen er gjort i kulturskolen og du kan høre den ved å trykke på linken nedenfor.