Det var mange forskjellige kostymer og barna sprudlet av å få vise frem sin fine kostymer. Når arrangørene startet med de forskjellige lekene var det stor glede for alle. Men det var to av lekene som utmerket seg stort, da den ene var at dem skulle fiske etter "fisk" og dem fikk opp en pakke med noe godt i. Mens den andre var ballongleken, der dem fikk springe og skulle sprenge de andres ballonger.

Det var mye latter, glede og et stort smil på de fleste. Det var tre andre lekestasjoner også, der dem skulle perle seg ett armbånd, tegne tegninger eller male malerier. De tegningene og maleriene som ble laget ble hengt opp i gangen til Ungdomshuset sier en av arrangørene, Caroline Edvardsen. 

Det var loddtrekning med gevinster som ble delt ut når lekene var ferdige.

Under hele maskeraden var det musikk slik at barna skulle få stemning, og det var mange som var og svingte seg på dansegulvet og løp rundt. De voksne så også ut til å kose seg med kaffe og noe godt å bite i, mens barna lekte rundt omkring.

Da maskeraden var ferdig fikk alle barna en medalje og en diplom som bevis. Og det var mange små som var stolte av å få dette med seg hjem etter en vellykket ettermiddag på Øksningan.

Da jeg snakket med Caroline, var hun veldig fornøyd og sliten etter å ha kost seg med barna. Therese Pedersen og Norunn Pedersen var også med på å arrangere lekene for barna, og dem hadde også sminket seg slik at dem hadde litt kostyme på seg. Mens det var flere som sto på kjøkkenet og solgte brus og noe godt å bite i.

En vellykket ettermiddag for store å små.