Den norske kirkes menigheter i HALD-kommunene inviterer igjen til Barnefestival – et arrangement for barnefamilier. Programmet er hovedsakelig myntet på barn i alderen 4-12 år, men også eldre barn kan finne mye morsomt å holde på med. Festivalen arrangeres i år i Leirfjordhallen på Leland, lørdag 3.november kl 10-14.30. Registrering skjer fra 9.30, og det er kun barna som betaler inngangsbillett. I billetten inngår deltakelse på alle aktivitetene man ønsker, samt et varmt måltid underveis. 10.kl ved Leirfjord ungdomsskole vil drifte kantine hvor man kan få kjøpt annen mat og drikke i tillegg. Voksne kan også kjøpe seg mat her – også varmmat.

Programmet i år byr på følgende:
To fellessamlinger ved scenen (barnekor deltar), hoppeslott, afrodans, basseng, t-skjortemaling, legobinge, klatrevegg, luftgeværskyting, turning, førsthjelp v/Røde Kors, laging av fellesbilde og speiderstasjon. Speiderstasjonen drives av speidere fra Herøy og Dønna. Det vil også være bruktlekemarked, hvor inntekten går til årets tv-aksjon til Kirkens Bymisjon. De som ønsker å levere brukte leker kan gjøre det når de ankommer.

Festivalen avsluttes med en kort gudstjeneste i hallen.

Det er hengt ut brosjyrer i butikkene på Herøy og Dønna for de som ønsker flere detaljer. Hjertelig velkommen til Leirfjord på lørdag!

Barnefestival 2018 (brosjyre)

Tekst: Trine Heggheim