Badmintonsesongen er nå i gang igjen etter sommeren og det satses nå på å få i gang en nybegynnergruppe som kan bestå av både barn og voksne.

- Vi tar imot alle fra 1. klasse og oppover, og det er ingen øvre aldersgrense, sier mangeårig ildsjel og primus motor Elin Hanssen.

Elin forteller at treningstidene for denne gruppa foreløpig er på tirsdager fra kl. 18.30-19.30 og torsdager fra kl. 18.00-19.00. I og med at det er en ny søknadsrunde for treningstider kan det komme endringer etter hvert.

- I utgangspunktet er treningene disse dagene åpne for alle, men vi håper at vi får nye medlemmer som vil prøve seg på sporten. Vi vil da fordele dem i grupper slik at nybegynnerne får ekstra oppfølging. Vi håper også at vi får tilbake noen gamle spillere som har litt erfaring fra tidligere. Disse vil i så fall bli plassert på en annen gruppe enn nybegynnere, sier Hanssen.

Det er Elin som skal ha hovedansvaret for nybegynnerne, men hun håper på at hun også får hjelp fra ungdommer som har vært aktive tidligere eller er aktive nå. Målet er ifølge Elin å ha et bredest mulig spekter av trenere å spille på.

Mangeårig ildsjel
Elin (48) forteller at hun har vært aktiv i idrettslaget i en eller annen form siden hun var rundt 7 år. Hun har i tillegg til å være aktiv selv også vært med i styre og stell og trener i både friidrett, fotball og badminton. Det er derfor ingen tvil om at hun har lagt ned en formidabel frivillig innsats for idrettsaktiviteten i Herøy.

Styret i badmintongruppa består av Emil Pettersen (leder), Kent Roger Sandvær, Oddbjørn Lorvik, Torgeir Lenning, Tone Hansen og Barbo Johnsen (vara).