Badmintonåret 2021nærmer seg slutten for vår del. Det har vært et år med store utfordringer, men vi har kommet oss svært godt gjennom alle hindringene.

Ikke minst har klubben flere utøvere som gang på gang klarer å hevde seg i toppen, både nasjonalt og internasjonalt, sågar utøver som har gått helt til topps i NM for U15 og på pallen i U23.

Dette blir det lagt merke til, og vi har et næringsliv som har vist stor raushet med lommeboka si, nettopp fordi de merker seg en klubb med seriøse utøvere og trenere.

Men,- uten et velvillig Herøy IL hovedlag har vi ikke kunnet opprettholde vår breddeaktivitet, heller ikke vært mulig å la Marius og Nila «spisse seg» på internasjonale turneringer, Marius i Malmø og Nila i Ljubljana.

I høst tok vi kontakt med ca. 30 bedrifter og spurte om de kunne tenke seg å støtte klubben økonomisk,- og snakk om svært god respons.

Disse har støttet oss med til sammen 92500 kroner:
Sparebank1 Helgeland, North Salmon Service, Herøy Servicebåt, Hydro Fish Care, Elektro & Kjøleteknikk, Byggsenteret/Monter, Sigurd Dahl, Helgeland Båt, Herøy Brygge, Flatøy Møbler, Coop Midt-Norge, Seløy Sjøfarm, Per Johansen/Feldt transport, Svingmar, Seløy Kystferie, Spar/Arild Grønbech.

TUSEN, TUSEN TAKK!

Til neste år håper vi at mange finner tilbake til badmintongruppa i Herøy IL. Mye spennende skal skje i 2022, og kanskje klarer vi å styrke klubben med flere trenere.

Vel,- dette var en kort oppsummering av årets sesong.

Jeg benytter også anledningen til å takke styret og dere alle, men først og fremst våre gode og engasjerte trenere; Tor Arne Hågensen, Arnt Harry Bastesen, Elin Karina Hanssen og Kent Roger Sandvær

God jul!

Husk treningene i mellomjulen!!

Oddbjørn Lorvik
Fung. leder