Båttur til gamle trakter

dd

Forrige fredag ble beboere på omsorgssenteret tatt med på båttur ut til Gåsvær og Brasøy. Dette var tydeligvis noe som ble satt stor pris på.

Det var ingen tvil om at de satte stor pris på turen ut i øyan. Det var enhetsleder for sykehjemmet Marit R. Kjemsås som tok initiativ til turen. Etter samtaler med beboere om deres hjemplasser ønsket Marit at de sammen kunne dra dit.

Hun tok kontakt med Seløy sjøfarm som stilte personalbåten «Flipper» og skipper til disposisjon. – Vi er heldige i Herøy som har et næringsliv som har mulighet til å bidra i sånne sammenhenger, sier hun.

I tillegg gir hun honnør til positive og løsningsorienterte ansatte som trår til for å få gjennomført tiltak som dette. Uten dem hadde ikke dette vært mulig!

Turen gikk først ut til Innerodden og Gåsvær der Håkon stilte som kjentmann. Ingen tvil om at en er ganske langt ut når en kan se Dønnamannen og Syv søstre samtidig.

Videre gikk turen til Brasøy der ble det guiding av Nelly og Aud som tidligere var bosatt der.

Det ble en nydelig tur med mye mimring til glede for beboere og ansatte. Marit sier de håper å kunne ta slike turer med jevne mellomrom, ettersom det var så tydelig at beboerne satte stor pris på turen.

Foto: John Arne Blix Svendsen og Marit Reitan Kjemsås


  1 / 11 
 
 
 


Annonser