Jakobsens H agesenter var samlingsplass og her ble det servert bålkaffe/saft og nystekte sveler rett fra takka. Når det er siste marsj så skal flere premieres. De minste som hadde gått fire turer av seks fikk grillpinner og de store fikk en fin thermokopp. I tillegg ble det trukket heldige vinnere på hvert turmål. Disse vinnerne var: Mathea P. Larssen, Aksel Rørstad, Lea K Wang, Kirsti Iversen, Jan Tore Theimann og Silje Wang.

Så langt vi har oversikt så har det vært omlag 300 registrerte turgåere med på årets marsjer, og det er tøft, for været har ikke vært det aller beste på enkelte marsjer.

Det er gledelig at aldersspredningen er stor, men spesielt ønsket vi å appellere til yngre turgåere denne gangen. Det har vi delvis lyktes med og vi ser at det er ganske mange barn som har deltatt denne sesongen.

JeSS ønsker å takke alle som hjelper til sånn at det blir fine marsjer. Arild på Spar må takkes for sponsing av pappkopper, takk til Arne på Campingen på Tenna, og Jan Tore på Staulen som stiller til rådighet plasser vi kan være. Det er også fint å benytte nærmiljøanlegg og hytter på Færøya og i Øksningan.

Men mest av alt: Takk til ivrige turgåere som er med på å gjøre dette tiltaket til gode opplevelser for å bli kjent med flere turmål i kommunen, det sosiale rundt bålet og selvfølgelig den fysiske aktiviteten. Vi håper på å fortsette med bålmarsjer så lenge det er noen som vil være med!

For alle i JeSS: Elbjørg