I godt turvær dro en gjeng turgåere med ferga fra Flostad til Brasøy og vi syklet til første stopp som var Husvær. Her ble vi tatt i mot av Eva Betty Theimann og Rita Vikedal som var i full sving med bålkaffe.

Mange turgåere fikk en nydelig tur i løypene i Husvær (vi fikk fortalt at det var 7 topper). Det smakte ekstra godt med bålkaffe og nystekte vafler etterpå. Alle deltakerne fikk JeSS sin buff og det ble trukket to heldige vinnere av JeSS sin hofteveske.

Ferden gikk så videre med sykkel til Brasøy og opp til Svartåsen der den berømte gapahuken ”Horisonten” er. Den kan nemlig snus etter vinden og passer veldig godt på øyene hos oss der det ofte blåser. Børre Nilsen hadde fyrt opp i bålpanna  til vi kom, så her var det lagt opp til grilling. Etter en fin stund oppå Svartåsen gikk turløypa videre til butikken/puben i Brasøy.

Monika Mathisen tok i mot turgåere med frukt og kaffe, noe som ble satt pris på. Etter en fin stund med prat og latter var det tid for å ta ferga heim for de som måtte med båt. Tilbakemelding fra deltakerne både i Husvær og Brasøy var enige i at dette hadde vært en flott dag med mye frisk luft, trim, latter, mat og prat.

JeSS takker alle gode hjelpere i Husvær og Brasøy for at det ble så fine turer for så mange.

Til slutt ønsker JeSS å takke alle turgåere for mange fine søndager med bålmarsj. Det har vært veldig mange deltakere i år og mange gode stunder har man delt.

Takk også til Herøyfjerdingen som har  vært så delaktig i å informere, reklamere og oppsummere alle marsjene.

 

På vegne av alle jentene i JeSS: Elbjørg