Under en liten tilstelning på rådhuset tirsdag 23. januar ble det markert at Frøydis Falk snart går over i pensjonistenes rekker. Rådmann Morten Sandbakken holdt takketale og det ble servert både kake og kaffe til de som var tilstede under markeringen. Frøydis fikk også et gavekort fra kommunen i tillegg til blomster.

Frøydis flyttet fra Vega til Herøy i 1987 og etter en periode der hun arbeidet som hjemmehjelp begynte hun å arbeide på kommunehuset i 1990. Den gangen kommunen hadde kulturkontor var det kultursaker som var hennes primære arbeidsoppgaver, men hun har også jobbet i andre etater. De siste årene har hun vært i 50 prosent stilling på servicekontoret og jobbet med fordeling av fakturaer. Hun har også mange år vært sekretær for bygdebokutvalget som har gitt ut Herøykalenderen. Frøydis skal enda jobbe noen uker i kommunen og har sin siste arbeidsdag 13. februar.

- Jeg har trivdes i Herøy i alle år og synes Herøy er en bra plass å bo på. Selv om jeg nå blir pensjonist så skal jeg nok klare å fylle dagene. Jeg liker godt å holde på med både strikking og hekling og annet håndarbeid så det skal nok gå bra. Ellers har jeg bestemt meg for å stresse minst mulig og nyte livet, sier Frøydis.