Avis ga penger til sykehus

4
4.klasseklubben ved Herøy sentralskoles skolefritidsordning kunne tirsdag overrekke 1176 kroner til lokalbanksjef Roger Hansen som skal sørge for å sette pengene inn på kontoen til barneavdelingen til Sandnessjøen sykehus. Pengene kommer fra salg av deres egen avis.
Skolefritidsordningen (SFO) ved Herøy sentralskole har dannet egen 4.klasseklubb.

Denne klubben er for de eldste ved skolefritidsordningen og de driver med flere ting. 


En av aktivitetene i vår har vært å lage avisa "4.klasseklubbavisa", hvor vi kan lese om ulike kjendiser, og vi finner også flere skumle spøkelses-historier, kakeoppskrifter, vitser og noen intervjuer med personer fra Herøy i avisa.

Solgt på bygda
Denne avisa har elevene i 4.klasseklubben solgt på bygda. Sammen med penger som er kommet inn på foreldrekaffe og kakesalg har det blitt hele 1176 kroner. 

Tirsdag denne uka overrakte klubben pengesummen til lokalbanksjef i Helgeland Sparebank avdeling Herøy Roger Hansen, med ønske om at han kunne sørge for at pengene ble satt inn på kontoen til barneavdelingen ved sykehuset i Sandnessjøen.

Elektroniske leker
Hilde Olsen ved SFO har vært i kontakt med avdelingsleder Grete Svines på barneavdelingen ved sykehuset i Sandnessjøen.

- Hun ble veldig glad da vi fortalte om pengene som skulle komme fra ungene her. De vil komme godt med og Grete Svines fortalte at de kunne tenke seg å kjøpe elektroniske leker for pengene, opplyser Hilde Olsen til Herøyfjerdingen.
4
1176 kroner kunne Torleiv Hov Grønbech og 4. klasseklubben overrekke til lokalbanksjef Roger Hansen for å sette inn på riktig konto.
4
Sara og Charlotte viser oss hvordan avisa deres ser ut.
4
Pengene skal inn på denne kontoen.

Annonser