Herøydagan ønsker å skape litt god gammeldags martnansstemning under årets dager. I den forbindelse planlegger de en skikkelig auksjon på låvebrua på Bygdesamlinga søndag 29. juni kl. 14.00.

Ønsker antikviteter
Arrangørene ønsker helst at det kommer inn gjenstander som har en viss verdi og da helst antikviteter. En profesjonell auksjonarius vil ta seg av selve auksjonen, som man etter planen skal gjennomføre på låvebrua på bygdetunet.

Overskudd til Brobyggerstiftelsen
Herøydagan tar en avgift på kroner 100, forutsatt at det oppnås minstepris under auksjonen. Det er derfor viktig at de som leverer gjenstanden setter startpris for budrunden. Det er selvsagt også mulig å gi gjenstanden til auksjonen, der alt overskudd går uavkortet til Brobyggerstiftelsen.

Brobyggerstiftelsen er en stiftelse som ble grunnlagt av Roger Bastesen fra Sandnessjøen sammen med Nelson (Jn) P. Ciano jr. Den drives av en veritabel armè av frivillige. Inntektene de får inn går til å drive et senter for gatebarn i Manila i Filippinene, der de hjelper et hundretalls barn med å skaffe seg utdannelse og en ny fremtid.

Leveres til Herøy bygdesamling
Alle som har gjenstander de ønsker å auksjonere bort kan levere dette på Herøy Bygdesamling fra 23. juni. Dersom det er noen som av ulike grunner vil levere dette før eller har noe de lurer på så kan de ta dette opp med Rajko Savic på tlf. 97733370.

Dersom gjenstanden ikke blir solgt til minstepris under auksjonen må den som har gitt gjenstanden ta den tilbake.