Tomtene ligger sentralt til og er tilrettelagt med vann og avløp. Det er også lagt trekkrør for strøm og fiber fram til hver enkelt tomt. Totalt dreier det seg om fem tomter, og deler av området er også grovplanert slik at det kan brukes til riggområde i forbindelse med bygging av ny bru over Herøysundet.

Pris på tomtene er satt til 335 kroner per m2. eks mva. Dette er pris for tomt som er tilrettelagt med vann, avløp og trekkrør for strøm og fiber. I tillegg kommer også vanlige omkostninger med blant annet tilknytningsavgift og tinglysning. Størrelsen på tomtene varierer. Den minste er på 1,73 mål og de andre er på 1,92, 2,15, 3,51 og 4,4 mål.

Etter å ha vunnet en anbudsrunde er tomtene tilrettelagt med infrastruktur av Rolf Edvardsen maskinentreprenør i samarbeid med Helgeland fjellsprengning. Det er også opparbeidet vei inn i området. I tillegg er også et areal på rundt tre mål grovplanert slik at det kan brukes til riggområde i forbindelse med bygging av ny bru over Herøysundet.

Snart ferdig
- Arbeidet har gått veldig greit, men på grunn av lang leveringstid på en pumpestasjon ble arbeidet noe forsinket slik arbeidet skal være ferdig i slutten av november, sier byggeleder Odd Arne Svinøy i Herøy kommune.

- Totalsummen for arbeidet med næringstomtene ligger på rundt 6,5 millioner kroner, opplyser Svinøy.

De som er interessert i tomtene kan henvende seg til Herøy kommune på post@heroy-no.kommune.no eller telefon 75068000.

Trykk her for å laste ned plankart.