ASVO ble et vendepunkt

side_10_may_paulsen
- Nå våger jeg gå ut, se folk og prate med andre. ASVO ble i høyeste grad et vendepunkt i livet mitt, sier May Paulsen. Etter en feiloperasjon i 2001 ble hun arbeidsufør og fem år heime uten jobb gjorde at hun etter hvert gruet seg for å treffe folk.
- Når man blir gående heime tror man at folk ser på deg som en som ikke gidder å jobbe og bidra til fellesskapet.

Ettersom jeg ikke kunne kjøre bil ble jeg helt isolert. Jeg var på vei inn i isolasjonen. Heldigvis maste samboer Per på meg om å ta kontakt med Jørn på Herøy ASVO. Det var tøft, men godt ment, sier May Paulsen til Herøyfjerdingen.

Og møtet med Herøy ASVO ble et viktig vendepunkt i livet til May.

- Da jeg kom hit januar 2007 ble jeg tatt imot med åpne armer. Nå tør jeg gå ut, se folk og prate med andre.

ASVO ble i høyeste grad et vendepunkt i livet mitt. Det er veldig viktig å ha en jobb å gå til. Alternativet er å sitte heime, røyke og drikke kaffe.

Jeg er blitt et nytt menneske etter at jeg kom hit til Herøy ASVO, uttaler May Paulsen. Tidligere jobbet hun på Polar Seafood i Fagervika på Sør-Herøy.

- Jeg kan ikke tenke meg at noen ønsker å sitte heime uten å ha arbeid å gå til. Her på Herøy ASVO er det fantastiske folk som tar vare på oss, sier May Paulsen.  

Flott bedrift Morten Eilerten (20) er i starten av sin utdanning som hjelpepleier og liker å hjelpe eldre mennesker. I en periode hvor han ikke gikk på skole betød Herøy ASVO veldig mye.

- Mange sier at dette er en flott bedrift med mange ulike typer oppdrag. Jeg er under utdanning som hjelpepleier og det handler mye om å hjelpe eldre mennesker, noe jeg liker godt.

Da jeg hørte om Herøy ASVO’s tilbud tok jeg kontakt og det var en god idé, sier Morten Eilertsen som roser de mange ulike sidene av bedriften.
side_10_may_paulsen
ASVO-bedriften ble et vendepunkt i livet, sier May Paulsen.
side_10_morten
I en periode hvor Morten Eilertsen ikke gikk på skole betød Herøy ASVO veldig mye.

Annonser