Andrea forteller at dette er en konkurranse som vanligvis arrangeres hvert år. Hun jobber på Bechs frisør i Bodø og det har hun gjort siden 2016. Her trives hun veldig godt, og da hun var var ferdigutdannet i 2018 deltok hun i samme konkurranse uten å vinne.

Alv som modell
I konkurransen Fantasy er det ingen spesielle krav, og frisørene står derfor fritt til å være kreative og gjøre hva de vil med modellen. 

- Vil lagde bølger på modellen som heter Emma Andersen og gjorde henne om til en alv. Antrekket som hun hadde på seg hadde vi laget selv. Selve konkurransen går ut på at vi skal stille ut modellen, men på forhånd hadde vi brukt rundt fem timer på sminke og hår for å gjøre henne klar. forteller Andrea.

Konkurransen ble gjennomført i Bodøs flotte nye konferansehotell Ramsalt midt i Bodø sentrum med konferansier Knut Folkestad som vi kjenner fra NRK radio. Konkurransen var delt inn i fem ulike kategorier der "Fantasy" var en av dem . Etter at vinnerne var kåret ble det arrangert storslått bankett på kvelden med prisutdeling til vinnerne i de ulike kategoriene.

Andrea forteller at det nok ikke ble noen stor pengepremie på henne og makkeren, men at hun og makkeren fikk med seg heder og ære og en vinnerpokal hjem.

Foto: Jøran Johnsen