Allsang i Øyan - på Husvær

allsang2_01
Det nærmer seg lørdag 17. juli med ny "Allsang i Øyan", - denne gangen på ungdomshuset i Husvær. I fjor var det allsang-kveld i Brasøy med veldig gode tilbakemeldinger, og det er den samme utflyttergjengen som står bak årets arrangement.
Ansjøn Albertsen er blant initiativtakerne, og han forteller at opplegget blir det samme som i fjor. Først allsang - slik at alle får trimmet stemmebåndene -, så en enkel kveldsmat i tillegg til kaffe og bløtkake og selvfølgelig loddsalg.
 
Folk skal få tid til en trivelig prat, og deretter blir det gammeldans fram til midnatt. Da skulle også dansefoten ha fått litt trim !
 
Gammeldans
I år er det trekkspill-veteranen Otto Grundstad fra Mosjøen som drar i gang gammeldansen. Han har med seg Harald Landsem på gitar, Grete og Arnstein Killingberg som begge spiller trekkspill og Svein Arild Bjerkan på bass.
 
- Det skulle gi friske takter og toner, sier Ansjøn Albertsen.
 
Påmelding
Ettersom servering inngår i billett-prisen, må kjøkkenkomiteen vite omtrent hvor mange som kommer, og alle må derfor melde seg på.
 
Det er lagt ut påmeldingsliste på Brasøy Handelssamvirke  (tlf.750 59600 ) og
Husvær Handel (tlf .750 59785 ) .
 
Hvis det kommer like mange som i fjor, kan det bli ganske fullt på ungdomshuset, så det er lurt å melde seg på så snart som mulig, sier Albertsen.
 
Fristen for påmelding er satt til 13.juli. Billetten koster 200 kr, og den dekker – som nevnt - mat, kaffe og kake. 
 
Når alle utgifter til mat og musikk er dekket, går overskuddet i sin helhet til ungdomslaget i Husvær. 
 
Alle er hjertelig velkommen, fra  ungdommer til pensjonister, bofaste øyværinger, utflyttede øyværinger og turister fra alle kanter av kloden !
 
- Vi håper og tror at dette blir like trivelig som i fjor, sier Ansjøn Albertsen, som selv skal bidra med Emelius Kvalholm-viser i løpet av denne lørdagskvelden midt i juli.    
allsang2_01
Det blir "Allsang i Øyan" i Husvær 17. juli.

Annonser