Ali sørger for god service på ferga

Ali på ferga_2

Ali Bicer driver kafédrift på A-ferga (Tenna) på Herøysambandet. Nå håper han at dette skal bli et permanent tilbud til de reisende hele året.

Mange reisende har oppdaget at det nå er åpen kafe hele året på A-ruta på Herøysambandet. Denne ferga har reisende fra både Brasøy, Herøy, Austbø og Søvik og har derfor flest passasjerer. Ali er en imøtekommende kar som yter god service og har mange gode tilbud i kaféen sin.

- Før har det aldri vært åpent på vinteren, men nå hadde jeg lyst til å prøve å ha åpen kafé hele året. Tidligere var det ISS som drev kafeen, men de hadde ikke lyst til å drive lenger så da ble jeg spurt om å overta, sier Ali Bicer.

Ali kommer opprinnelig fra Tyrkia, men kom til Norge i 2008. Han er bosatt i Sandnessjøen og har god erfaring med kafedrift fra tidligere.

- Fra 2009 til 2016 var jeg hver sommer fra mai til september i Geiranger og jobbet med kafedrift. Jeg mener at det skal være et potensiale for å drive kafedrift hele året på dette fergesambandet, men det er nok ikke alle som har blitt vant til dette enda, sier Ali.

Ali forteller at flere har prøvd tidligere, men de har gitt opp etter kort tid.

- Jeg har bestemt meg for å drive hele året og se hvordan det går og så får jeg vurdere om jeg også kan utvide virksomheten til flere ferger. Selv om det selvsagt er best salg om sommeren synes jeg det går greit nå. Når man starter et nytt firma er det også viktig at man jobber mye selv for å se hvordan det går. Man kan ikke bare ansette folk med en gang, sier Bicer.

Nå får vi bare håpe at herøyfjerdinger og andre reisende støtter opp om dette tilbudet og handler i kafeen til Ali. Han har også lagt seg på et prisnivå som ikke bør virke avskrekkende.

- Mange synes det er mye billig å få kjøpe hos meg. Jeg synes det er bedre å ha det billig og selge mye enn å ha det dyrt og selge lite, avslutter Ali Bicer.

 

 

Ali på ferga_1
Ali Bicer driver nå kafédrift hele året på A-ferga på Herøysambandet.

Annonser