Adventsgudstjeneste for hele familien

Adventsgudstjeneste 01

Sokneprest Gunver Birgitte Nielsen oppfordrer folk til å bli med på adventsgudstjeneste for hele familien søndag 1. desember kl. 11.00.

- Første søndag i advent er en av kirkens store festdager, for da begynner kirkeåret og nedtellingen til jul. Derfor er det festlig familiegudstjeneste for store og små i Herøy kirke søndag 1. desember klokka 11.00.

- Herøyspeiderne hjelper aktivt til i gudstjenesten med blant annet å tenne det første lyset i den store adventskransen. Ofringen denne dagen går til speiderne og har man lyst til å gi et bidrag, men ikke rekker å komme til gudstjenesten, da kan gaver innbetales på VIPPS 84795.

- I løpet av gudstjenesten er det dåp av en liten ny herøyfjerding. Menighetspedagog Trine Heggheim vil tradisjonen tro dele ut bøker til de barn som i år kan markere 4 eller 6 årsdag for dåpen og fortelle om den store julestjerne.

- Andre klasse på Herøy skole adopterte i vår det lille nye grantreet som hele klassen var med å plante, og som om ganske få år er stort nok til å bære julelys hele desember måned. Klassen vil pynte lysgloben med juletrærne sine før alle kan delta i lystenning og ofring.

- Etter gudstjenesten er det gratis julegrøt og saft til alle hos Rajko i fjøsen på Herøy bygdesamling, og på veien dit synger vi Nordnorsk julesalme ved kirken sitt juletre. Husk at gudstjenesten begynner klokka 11.00. Hele arrangementet er ferdig rundt klokka 13.00 og alle er velkommen, opplyser Gunver til Herøyfjerdingen.

Adventsgudstjeneste 01
Kirkens adventskrans ble for første gang tent i 2018 og er en tradisjon som Gunver har tatt med seg fra Danmark.
Adventsgudstjeneste 01
Etter gudstjenesten serveres det grøt i fjøsen på bygdesamlinga.

Annonser