- Vi er så glad for at dette med å pynte juletreet på torget nå har blitt en liten tradisjon. Med veldig god hjelp fra vaktmester Thomas og lift kom vi oss helt opp til toppen av treet når vi skulle henge opp pynt. Det var bitende kaldt, men de siste som forlot torget sammen med oss var de fra Kongo, opplyser Gjertrud Aune Færøy på vegne av flyktningetjenesten.

- Vi har fått så mye fin pynt fra både barnehage, SFO, skole og voksenopplæringen og dette kan vi nå glede oss over hver dag når vi kjører forbi torget.

- Tusen takk til dere! Derfor var det spesielt hyggelig at så mange trosset kulingbygene og møtte opp til julegrantenningen. Vi ønsker alle en herlig adventstid, avslutter Gjertrud.

Julegrantenninga på torget arrangeres hvert år i regi av Herøy idrettslag og Herøy Musikkorps stiller flittig opp og spiller til julesangene når folk går rundt treet. Selv om været var nokså surt var det et bra oppmøte med folk på torget. Som vanlig kom også i år nissen da "På loven sitter nissen" ble spilt og sunget. 

Etter at julegrana var tent forflyttet det meste av folket seg til Herøyhallen der Støtteforeninga for Herøy idrettslag arrangerte sin årlige julemesse. Til tross for noe færre besøkende enn fjoråret rapporterer de om et godt salg som sørget for at inntekten ble større enn i fjor.