96.000 i grasrotmidler

grasrot
Herøy IL fikk i fjor hele 96.000 kroner i grasrotmidler fra herøyfjerdingenes tippeinnsats. I tillegg fikk FK Herøy/Dønna nesten 9000 kroner. Leder i Herøy IL Kirsti Iversen er strålende fornøyd.
- Jeg må få rette en stor takk til alle de som har latt en andel av sin tippeinnsats tilfalle Herøy Idrettslag. Dette er kjærkomne penger til et idrettslag, sier Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.
 
Hele 96. 362 kroner tilfalt Herøy som såkalte grasrotmidler.
 
Idrettslagslederen er også fornøyd med at herøyfjerdingenes tipping også har kommet andre deler av kulturlivet i Herøy til gode.
 
Herøy Musikkorps fikk nemlig 18. 517 kroner som følge av den nye ordningen (se under) som kom i fjor, mens Herøy Røde Kors fikk 8.913 kroner.
 
Samarbeidsprosjektet mellom idrettslagene i Dønna og Herøy - FK Herøy/Dønna fikk også penger. 8. 913 kroner tilkom fotballklubben med spillere fra begge kommuner.
 
Kirsti Iversen oppfordrer alle som tipper om å tegne seg på et lag.
 
- Dette laget trenger ikke nødvendigvis å være fra Herøy. Har du slektninger i en forening et annet sted og ønsker å hjelpe til der, så gjør det, sier Iversen.
 
Slik kan du gi en andel:
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.
 
Det skriver Norsk Tipping på sin nettside
https://www.norsk-tipping.no/page?id=498
grasrot
Mer penger til Herøy IL betyr økt aktivitet for ungene i idrettslaget. Her fra en lokal turnering.
kirsti_03
- Takk til alle som har bidratt til at Herøy IL har fått så stor grasrotandel, sier leder i Herøy IL Kirsti Iversen.

Annonser