- Ta med musikk på øret

3_SPRUT11
Fysioterapeutene Øyvind Johansen og Ole Kristian Solvoll ved treningssenteret SPRUT! og fysioterapien i Herøy oppfordrer sine besøkende til å ta med seg musikk på egen spiller og bruke øretelefoner. Samtidig vil de dempe musikk over høytaleranlegget.
- Vi vil helst ha pasienter og kunder i alle aldre og det er vanskelig å finne en en musikk som passer alle.
 
Derfor er det bedre om de som vil trene til musikk tar med sin egen for å ha på øret, sier Ole Kristian Solvoll og Øyvind Johansen til Herøyfjerdingen.
 
Ikke helt forenlig
Høstsesongen er i full gang ved treningssenteret SPRUT! og treningsvillige herøyfjerdinger strømmer til.
 
Og mange trener gjerne best med høy musikk. Det er ikke helt forenlig med kunder som IKKE liker samme musikk eller vil trene uten musikk.
 
Samtidig er Herøy fysioterapi og treningssenteret SPRUT! nabo med Herøy omsorgssenter.
 
Bruk parkeringsplassen 
De to fysioterapeutene innrømmer at det har forekommet klager på høy musikk, og det er årsaken til oppfordringen om å nyte medbragt musikk.
 
Samtidig ønsker Johansen og Solvoll å oppfordre alle besøkende til å parkere bilene på den nyasfalterte parkeringsplassen.
 
- Her er det nå merket opp parkeringsplasser og er blitt skikkelig fint. Sett bilene her og ikke kjør rundt til inngangen til senteret, oppfordrer Solvoll og Johansen.
 
Treningstidene blir annonsert her på Herøyfjerdingen gjennom SPRUT!s annonse om litt.
3_SPRUT11
- Ta med musikk for å ha på øret, oppfordrer fysioterapeutene Ole Kristian Solvoll (til venstre) og Øyvind Johansen ved treningssenteret SPRUT!.
3_SPRUT_parkering
Benytt parkeringsplassen i stedet for å sette bilen foran inngangen til SPRUT!

Annonser