- Gjør en kjempejobb som dommer

toril_brunsvik1
Herøyfjerdingen Toril Brunsvik gjør en fenomenal jobb som dommer under EM i kampsporten wushu som nå pågår i Tyrkia. Det internasjonale forbundet setter henne opp i alle vanskelige kamper og Toril ender opp med å dømme de fleste kampene.
Det er Norges landslagssjef i wushu, Michael L. Storebø, som forteller dette til Herøyfjerdingen.   - Hun gjer det veldig godt her nede!   Hovuddommar i det europeiske wushuforbundet, Roland Quenon, setter Toril inn i alle vanskelige kamper med jevngode utøvere og mye følelser, som for eksempel når Tyrkia møter Hellas.   Dømmer nesten alle kampene Slike kamper gir dommerne store utfordringer, og Toril enda opp med å dømme nesten alle kampane i dag også, forteller landslagssjef Storebø i en mail til Herøyfjerdingen tirsdag kveld.   Han har lagt merke til at vi omtalte Toril Brunsvik i går tirsdag og syns det er svært morsomt at herøyfjerdingene følger med og heier på henne.   På Herøyfjerdingens facebook-side strømmet det i går på med positive tilbakemeldinger og gratulasjoner til vår internasjonale wushu-dommer.   Takket for gratulasjonene I går ettermiddag var hovedpersonen selv på vår facebookside og takket for gratulasjonene.   - Tusen takk for alle gratulasjoner! I dag går det over 50 kamper, så vi har omtrent bare pause for å reise tilbake til hotellet og spise lunsj og middag, skriver Toril Brunsvik blant annet.   Landslagssjef  Michael L. Storebø forteller at herøyfjerdingen har det veldig bra og gledar seg til å ta med seg erfaringane heim til konkurransene i Norge.
Fantastisk innsats
- Dessverre har ikke utøvarne våre klart å følge opp Toril sin fantastiske innsats. Andreas Nistad frå Bergen tapte sin kamp mot favoritt Russland i dag, og er dermed ute av konkurransen.   Kim Gibson frå Oslo var middels fornøyd med sin innsats i oppvisningsgreina taolu i dag, men er også med i grenen lagmønster (duilian) på fredag der vi har håp om medalje, avslutter landslagssje Storebø.   Han har sendt oss flere bilder fra tirsdagens EM i Tyrkia, bilder som vi mer enn gjerne legger på for å gi våre lesere et inntrykk av forholdene under mesterskapet.
toril_brunsvik1
Toril Brunsvik i EM-hallen i Tyrkia.
toril_brunsvik3
I aksjon som dommer.
toril_brunsvik5
Høytidelig oppstilling.
toril_brunsvik4
Her dømmes det. Toril Brunsvik nærmest.

Annonser