- Det startet med en idé om zumba-maraton, som jo er populært over alt. Men vi ville ta det et steg videre, blande noe kjent med ukjent.

Zumba-instruktørene Vi ville også ha med våre dyktige Zumba-instruktører Siv Hestmark og Elbjørg Larsen, forteller Sissel Eide Knutsen og Mariann Lundestad entusiastisk.

De har satt sammen en kveld som de tror kan trekke til seg interesserte trimmere på en litt annerledes økt - for ikke å si TRE økter.

Øksningan samfunnshus Dette skal skje på Øksningan samfunnshus onsdag 27. juni fra klokken 18.00 til 21.30. Sissel Eide Knutsen og Mariann Lundestad vil servere vann og fruktfat.

Og de vil ha interesserte til å melde seg på allerede nå til Sissel Eide Knutsen på sms til 97 59 47 18 eller e-post: sissel_eide2@hotmail.com

Påmeldingsavgiften er 100 kroner.

Barfot-trening - Vi har fått turnusfysioterapeut i Alstahaug kommune Thomas Tysnes Krogstrand til å holde et foredrag om "barfot-trening".

Krogstrand er også treningsveileder hos Fysioform i Sandnessjøen, forteller de to kvinnene fra Foreningen Herøydagan til Herøyfjerdingen.

Functional powertraining Men det stanser ikke der, for det kommer også to personlige trenere fra Fysioform som driver med såkalt "Functional powertraining".

- Det blir garantert fart, mye sprell og artig. Fokuset blir på hva slags trening vi trenger i hverdagen.

Og det er noe ergoterapeuten i meg liker godt, smiler Sissel Eide Knutsen.

Dermed har Herøydagan fått enda et tilskudd: "PULSMIX".