- Bli med på åpningen av næringsparken

2_ordfoerer
Ordfører Arnt Frode Jensen oppfordrer alle som anledning til å møte opp til åpningen av Herøy Marine Næringspark mandag klokken 15. Det er Fiskeri- og Kystminister Lisbeth Berg-Hansen som skal klippe snoren.
- Dette er en viktig sak for Herøy, samtidig som næringsparken er den største investeringen i næringssammenheng Herøy kommune noen gang har gjort for å tilrettelegge for næringsvirksomhet, sier ordfører Arnt Frode Jensen.
 
Informasjonstavle
Nylig ble fundamentet for en ny og stor informasjonstavle støpt ved oppstillingsplassen på Hestøya og før åpningen mandag skal tavla være montert.
 
Selve åpnings-seremonien vil finne sted nettopp på oppstillingsplassen. (se bilde).
 
To viktige bedrifter
- Vi ønsker å befeste Marine Harvest sterkere i Herøy for å beholde den viktige bedriften i kommunen. Dette er en del av den jobben.
 
Samtidig har vi en annen stor og viktig bedrift etablert på Hestøya med store utviklingsmuligheter, nemlig Seløy Undervannservice AS, avslutter ordfører Arnt Frode Jensen.
 
I tillegg er det muligheter for flere bedrifts-etableringer på Hestøya, spesielt nå som forholdene er lagt til rette for det.
2_ordfoerer
Ordfører Arnt Frode Jensen oppfordrer de som har anledning til å bli med på åpningen av næringsparken mandag.
Heroey_Marine_Naeringspark
Trykk på bildet for å se det i større og leselig format.

Annonser