Vellykket kveld med «Ny i November»

Ny i november 2017_forside

I følge Elbjørg Larsen ble det en særdeles vellykket kveld med fullt hus på Augustbrygga da JeSS arrangerte «Ny i november» torsdag kveld.

Dette skriver Elbjørg til Herøyfjerdingen og hun baserer dette på alle gode tilbakemeldinger da kvelden var over. Over 70 glade damer møtte opp og var med og gjorde kvelden til en suksess.

Det var «bandet» Geir Berglund og Svein Lundestad som satte stemninga da de dro i gang med «Springsteen og eg». Godt trøkk og fine låter!

Augustbrygga disket opp med en nydelig buffet fra havet, og litt annet for de som ikke spiser fisk. Virkelig mat å kose seg med.

Flere utstillere deltok med sitt vareutvalg: Tone Hansen med Oriflame og Party Lite, Malene Fossum med Forever Living og Elin Susanne Olsen hadde mange fine håndarbeider. I tillegg hadde Khai Phan demonstrasjon av hvordan man lager riktig god kaffe, samt salg. Dessuten ga Sport1 på Herøy 30 % på ett kjøp i hele november til alle deltakere på denne kvelden.

Utover kvelden fikk vi også demonstrert mye for å bli «ny i november». Spesielt fint er det fint at også nye tilflyttere til Herøy er med og bidrar. Vi fikk innsikt i en metode for fjerning av hår i ansiktet og flere fikk prøve. Her er det bare å bestille time før jul! Dessuten fikk flere prøve nye frisyrer som ble utført av flinke damer som er kommet til Herøy, blant annet fra Syria. Vi fikk både hverdagsfrisyrer og mer selskapsfrisyrer.

Jess arrangerte også loddsalg og det vanket mange fine premier.  Takk spesielt til de som sponset premier: Heidis sjokoladedrøm, Spar Tenna og Etcetera botaniske utskeielser. Trekning ble fortatt samme kveld og alle heldige vinnere har fått gevinstene.

Uten alle de flotte deltakere hadde ikke kvelden blitt så bra. Tusen takk til alle som tok turen og JeSS håper alle fikk litt ekstra godt påfyll på en ellers vanlig novemberkveld. Dette frister til gjentakelse neste år.

Tekst og bilder: Elbjørg Larsen

Ny i november 2017_buffet
Det ble servert meget god mat under arrangementet.
Ny i november 2017_hårpynting
Flere fikk ordnet ny frisyre under arrangementet.

  1 / 13 
 
Ny i november 
Ny i november
Det ble servert mye god mat på Augustbrygga.
 


Annonser