Elbjørg Larsen har sendt oss en rapport fra det vellykede arrangementet.

JeSS hevder at «all aktivitet er god aktivitet» og i vintermørket er det fint å komme i lag og la det sosiale være en aktivitet, mens vi venter på våren. Da JeSS tok initiativ til en minikonsert med noe «attåt» sammen med blomsterfjøset «Etcetera Botaniske utskeielser med mer», så håpet vi at det skulle komme noen. Det ble en overveldende suksess med 160 mennesker som kom og deltok denne lørdagen. Og alle koste seg!

Minikonsert
Det startet med en minikonsert med Kristin Markås Mellingen og Johnny Birger Hanssen. Kristin har en praktfull stemme som gjorde seg ekstra godt i de noe eksotiske omgivelsene i butikken. Disse to gjør seg ekstra godt i samsang også. Etterpå tok Morten Kleven over gitaren. Han spiller i bandet «Drolsum Stasjon» og ga oss flere gode perler. Spesielt fint og stemningsfull i blomsterfjøset var «Den finaste eg veit..» av Hellbillies.

Fiskesuppe
Etterpå benyttet mange seg av å spise fiskesuppe laget av «Augustbryggo», kose seg med kaffe, treffe kjente og la praten gå. Underveis ble det premier til de som fant JeSS sin «smiley-tommel» som var gjemt rundt om i butikken og premier til de som vant på lodder.

JeSS informerte om en aktivitet vi ønsker å dra i gang sammen med Tommy i blomsterfjøset: (uforpliktende påmelding)

«Løp for lakris med JeSS og Tommy»

  1. Ideen går ut på at du kjøper deg en boks lakris på «Etcetera Botaniske Utskeielser m.m.».
  2. Du skriver navnet ditt på boksen og lar den stå i en hylle i butikken.
  3. Hver gang du tar deg til butikken til fots, med sykkel, spark, trøbil eller annet, får du spise en kule fra boksen (du kan for eksempel la bilen stå et stykke unna og gå de siste meterne til butikken). Du kan bruke så mange uker du ønsker til denne uhøytidelige aktiviteten.
  4. Når boksen er tom får du ei rose i gave fra Tommy og blomsterfjøset. JeSS vil trekke en gevinst blant alle deltakerne ved årets slutt.
  5. Den største gevinsten er at du kommer deg ut og til Tommy sin butikk = helse for kropp og sjel.

Ta kontakt med JeSS eller butikken for mer info.

JeSS vil på denne måten og gjennom Herøyfjerdingen benytte anledningen til å takke alle som tok turen og bidro til at dette ble så vellykket.

Tekst og bilder: Elbjørg Larsen